Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu, nastupiće u petak 1. februara u klubu DOT, u okviru svog poznatog all nighter koncepta. Ilija Đoković važi za jednog od najperspektivnijih producenata i di-džejeva u regionu i spada među mlade zvezde domaće elektronske scene. Domaćoj ali i stranoj publici, Đoković je poznat po energičnim setovima sačinjenim od „melodičnog i euforičnog tehna“. Ilijina karijera rapidno ide uzlaznom putanjom, a njegova produkcija uvrstila ga je među sam vrh svetskih izvođača. Njegova traka „Atom“, objavljena za lejbl Filth on Acid trenutno se nalazi na 4. mestu Beatport-ove tehno top liste.

Prekretnicu u njegovoj karijeri napravilo je izdanje za Phobiq, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruse - Terminal M. Nastupao je na velikim svetskim festivalima poput Amsterdam Dance Event, Untold Festival, Labyrinth Open, Echowaves, EXIT, kao i u kultnim evropskim klubovima Egg, Ambasada Gavioli i De Marktkantine, uz najpoznatija imena elektronske muzike, dok njegove trake puštaju najcenjeniji izvođači poput Adam-a Beyer-a, Tale Of Us, John-a Digweed-a, Pan-Pot i mnogi drugi.

O iskustvu vezanom za all nighter setove, Ilija kaže: „Dobro je poznato da ja volim da radim extended setove, posebno kada su u pitanju all night long žurke. Mislim da tada di-džej ima dobru priliku da pokaže svoju muzičku širinu i da kroz različite stilove vozi publiku kroz noć. I naravno, uz dobru pripremu i kvalitetan odmor ništa nije naporno.“

 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..