Di-džej i producent Mahony, jedan od talenata u usponu elektronske scene Bukurešta, nastupiće u petak 25. januara u klubu DOT, uz domaću podršku koju čine Luka Vukojević iz 031 Republic-a i sam.Luda, koji na svojstven način obeležavaju beogradsku andergraund scenu svojim micro, minimal i tech house zvukom. Široj publici Mahony postaje poznat tokom svoje rezidenture u klubu Kudos, na plaži najelitnijeg rumunskog letovališta Mamaja. Usledila je rezidentura u njegovom omiljenom klubu Kristal u Bukureštu, gde je nastupao uz popularne izvođače kao što su Pan-Pot, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice i mnogi drugi. Ubrzo zatim, postao je jedan od rezidenata Sunwaves festivala.

Nastupi sa ekipom Vatis Locos, poput onih u Club der Visionaere u Berlinu, Off Sonar žurkama u Barseloni, kao i na BPM festivalu u Meksiku doneli su mu svetsku popularnost, nove fanove, kao i mnoštvo gigova širom Evrope, u Njujorku, Filadelfiji, Montrealu, Argentini, Dubaiju.

Njegov eklektični stil je fuzija trenutno inspirišućih numera, muzike kao trenutne inspiracije, iznenađujućih momenata i širokog spektra žanrova koje transformiše u svoje setove.
Samir Mutapčić aka sam.Luda pronalazi se u minimal i tech zvuku, kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu neverovatnom energijom, koja širi neizdrživu potrebu za đuskanjem. Samirova ljubav prema elektronskoj muzici, prepoznata je od strane publike, te je zadobio velike simpatije svih klabera koji su veče, uz njegovu muziku, proveli na dancefloor-u.

Lukino izvođenje demonstrira njegov muzički talenat i njegov poseban stil, koristeći dosta perkusija i bass linija. U njegovim di-džej setovima mogu se čuti zvuci koji su mešavina deep house-a, house-a, tech-house-a, techno-a, groove zvuka i jazz-a. Luka je pokazao i svoje produkcijsko umeće kroz najsitnije detalje i mikro poteze koji se mogu čuti na njegovom EP-u za srpski brosh records, kao i u doprinosu za kompilaciju istog lejbla.

Domaću klupsku scenu 031 Republic osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom. Poznati su po svojim čestim maratonskim setovima u kojima svi uživaju. Svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa povremenim primesama house zvuka.

Ulaznice su dostupne po ceni od 300 dinara putem sajta www.nightnomads.com/buy-tickets

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..