EP izdanje kantautora Branimira Rosića “Život je tombola” sa pet numera od danas je dostupno za besplatno preuzimanje na EXIT etiketi na exitmusic.rs Nakon uspešne saradnje i nastupa sa Manu Chao-om u Novom Sadu i Beogradu, prvi put u Beogradu će biti prezentovano stvaralaštvo sa ovog EP albuma na koncertnoj promociji koja će večeras biti održana u 22h u Akademiji 28.

 

Prethodno je, u januaru prošle godine, na EXIT etiketi bio objavljen istoimeni singl sa ovog izdanja: OVDE

 

Album “Život je Tombola” sniman je u studiju producenta Đanija Pervana, u Sarajevu, tokom jula 2012. godine. Na njemu se nalaze pet novih, zrelijih i vrlo melodičnih pesama mladog kantautora. Pesme: „Cvet iz Tame”, „Viva La Provance”, „Ako Želiš”, „Zadnja prilika” i naravno singl „Život je Tombola” nude vam pola sata uživanja u Rock’n'Rollu, slikama i emocijama uhvaćenim u životu oko nas, životu u nama. Onim stvarima koje čuvamo u sebi, načinom na koji reagujemo i kako bismo voleli da reagujemo na sve ono što nam ovo vreme pruža. Ovo izdanje jeste jedno originalno i sveže muzičko delo na našim prostorima.

 

Direktno sa rock'n'roll barikada, svojim izletom u akustični izraz, privremeno bez svojih saboraca " Neprijatelja", u formaciji one-man-band, a uz "malu pomoć svojih prijatelja" Manu-a i Đanija Pervana, Branimir nam je podario novi diskografski dragulj. Zahvaljujući novonastalom prijateljstvu i neposrednom saradnjom, Manu je doprineo da ovaj album izađe iz domaćih okvira, globalno se "zavrti" i najviše dosegne, bar što se tiče domaće konkurencije. Iz svih ovih razloga album “Život je Tombola” je i proglašen albumom godine, prema listu Dnevnik.

 

Koncertna promocija trećeg cd izdanja kantautora Branimira Rosića pod nazivom “Život je Tombola” biće održana u petak, 31. januara u 22h u Akademiji 28.

 

“Za ovu injekciju rock’n'roll-a i zabave u Akademiji 28 nije potrebno izdvojiti novac već sebe, jer život može da iznenadi, pa čak i ovde i sad. Očekujte poklone, iznenađenja i promotivnu cenu diskova. Zavrtimo Tombolu zajedno. Dobrodošli!” izjavio je Branimir najavljujući promociju.

 

EXIT Label je online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Tokom pet godina postojanja, na EXIT etiketi objavljeno je preko 50 izdanja koja su dostupna za besplatno preuzimanje na www.exitmusic.rs, dok je broj ukupnih preuzimanja muzičkih izdanja sa ovog sajta premašio dva miliona.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..