"Groovy Tunes" je novi bend iz Beograda osnovan krajem 2013. godine i nakom prvog singla pod nazivom "Zamisli", objavio je novi studijski snimak pod naslovom "Svaki Dan". Singl se moze besplatno preuzeti putem sledeceg linka OVDE Prethodni singl pod nazivom "Zamisli" moze se preuzeti putem njihovog zvanicnog sajta: www.groovytunesmusic.com


Pesme Groovy Tunes su takodje dostupne putem svih digitalnih servisa kao sto su iTunes, Amazon, Deezer i ostali.

 

"Groovy Tunes" je projekat Miroslava Vujicica (vokali i tekst) i Bogdana Radovica (muzika), autorskog dua poznatog po zajednickom radu u bendu "Ljute Papricice".

 

" 'Svaki Dan' je nova pesma kojom otpocinjemo rad u 2014. godini. Ova pesma ima nesto tvrdji zvuk od prethodne i mozemo je svrtati u punk/rock/funk zanr. Pesma ima izrazen ritam a tekst ljubavnu tematiku. Zelimo da se zahvalimo svima na pozitivnim reakcijima na prvi singl! Planiramo da rednovno objavljujemo nove pesme i zanimljive audio i video radove. Za sve informacije o radu benda, pozivamo ljude da posete nas zvanicni sajt na adresi www.groovytunesmusic.com kao i nase Facebook i Youtube kanale."

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..