dont feat. S.A.R.S. - Moldy Bread u vanserijskom hitu dokazuju da lebac može da bude budjav i na engleskom. Partneri u kriminalu, Ogi Gee Cash i Dimiz su neverovatni dvojac koji čine sastav  dont ,  uvek teže ka vrhunskom zvuku i perfekciji muzike koju najviše vole.

 

Oblikovali su elektronsku muzicku scenu kvalitetnim DJ i Live nastupima,  emisijom na Proton radiju, autentičnom muzičkom produkcijom i remix-ima, kao i svojim izdavačkim kućama  (vlasnici su Balkan Connection Records sa 300 izdanja i 5 pod-izdavačkih etiketa) na kojima su otkrili mnoge sada veoma cenjene producente. Njihov projekat  dont   dolazi kao vrhunac dvodecenijske karijere, a muzika koju potpisuju našla se u top-u Beatport-a  i u playlist-ama najvećih svetskih DJ imena.


Ogromno iskustvo i kreativnost kulminira posle velikog uspeha S.A.R.S.-a sa pesmom Budjav Lebac (ukupno  10 000 000  pregleda na Youtube-u),  dont  u saradnji sa S.A.R.S.-om donosi nešto potpuno novo. Moldy Bread ima veoma moćan i svež  zvuk,  sjajne vokale, funky gitare i bas, tople klavire i violine, ritam koji pokreće svaki dancefloor. Fuzija pop i house muzike sa elementima disco, funk i reggae.


Premijera spota je na MTV-u u ponedeljak 13. januara 2014. u 20h! Izdanje koje pored orginala sadrzi i deep nu-disco verziju, zakazano je ekslusivno na Beatport-u 3. februara, a zatm izlazi i na svim ostalim on-line muzičkim prodavnicama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..