Treći studijski album grupe SOPOT pod nazivomSopotnik „lansiran“ je iz studija na svoje prvo putovanje Energetskim morem. Album sadrži devet muzičkih hibrida, pesama nastalih mešanjem elektro roka sa D'n'B, regeom, dabom. Sve numere snimljene su u Digital Boyler Studiu u Banjaluci, osim bonus pesme koja je 2012. snimljena u Studio MC Pavarotti u Mostaru. Album je objavila novoosnovana izdavačka kuća Koliba, a ,,Sopotnik" je njeno prvo izdanje.


Na zvaničnim internet stranicama i društvenim mrežama benda i izdavača, ljubitelji Sopota mogu da preslušaju kompletan album i da pogledaju nedavno predstavljeni spot za pesmu ,,Energetsko more". Režiju i montažu spota potpisuju MilošGojković i Staša Tomić iz Beograda.


S obzirom na svetski trend digitalizacije muzike, fanovi svoj CD ,,Sopotnik" mogu da naruče na zvaničnoj internet stranici Kolibe, dok će izdanje za evropsko i svetsko tržište biti dostupno početkom 2014. godine posredstvom svih značajnih internet prodavnica poput Amazon, iTunes, Beatport.


Početkom 2014. godine započeće Sopotnik turneja u okviru koje će bend svirati u svim većim regionalnim i evropskim centrima.


Želimo vam udobno „galaktičko putovanje“ uz Sopotov ,,Sopotnik“!

 

Ukrcajte se, polećemo!

Sopotnik zaplovio Energetskim morem
,,Ukrcajte se na Sopotnik,
zaplovite Energetskim morem,
kroz Beskonačnost Ere informacija,
dok se vaši Snovi pretvaraju u Ideju
spremnu za Kolo Galaksije.
Zovi me u Kosmos
dok Sopotnik polijeće.
Jesmo, kako nismo - spremni smo"


Sopot

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..