Fame Music je jedinstvena muzička platforma koja i profesionalnim i neafirmisanim umetnicima pruža jednaku šansu da svoju muziku predstave globalno. Istovremeno, ovo je prilika da ove autore čuje publika širom sveta, ali sponzori i producenti, skauti i menadžeri na internacionalnom nivou. Fame Music u saradnji sa SAE Institutom Beograd, kreće u potragu za muzičkim talentima u usponu širom Balkana. Pobednici će učestvovati i na svetskom Fame Music takmičenju.

 

Fame Music proglašenje pobednika biće održano 18. oktobra 2013. Tri najboljeplasirana takmičara osvojiće vredne nagrade i međunarodnu profesionalnu podršku:

 

PRVA NAGRADA:

 

• Puna školarina za studije na smeru za Audio produkcija na SAE Institutu u Beogradu u vrednosti od 10.000 evra (belgrade.sae.edu)
• Novčana nagrada u iznosu od 1.000 evra
• Profesionalno snimanje materijala na SAE Institutu u Beogradu
• Promocija na sajtu www.famemusic.com i na fejsbuk mreži

 

DRUGA NAGRADA:

 

• Novčana nagrada u iznosu od 500 evra
• Kurs “Electronic Music Production” u vrednosti od 499 evra
• Profesionalno snimanje materijala na SAE Institutu u Beogradu

 

TREĆA NAGRADA:

 

• Novčana nagrada u iznosu od 250 evra
• Profesionalni profil za bend ili izvodjača

 

Spremne su i atraktivne nagrade i za najaktivnije glasače, poput dve karte za EXIT festival  i sto zanimljivih SAE majica.

Fame Music, koju je osnovao Romy Hawatt, izvršni direktor SAE grupe, ima za cilj da kroz jedinstvenu internacionalnu platformu poveže umetnike, fanove i industriju. Ovo je potpuno besplatan način da se na jednom mestu i sa mnogo manje napora talentovani ljudi iz sveta muzike predstave svojim obožavaocima ali i muzičkoj industriji uopšte i steknu priliku za pokretanje svoje karijere.
 
Koncept Fame Music platform je jednostavan ali moćan. Muzičari i bendovi kreiraju svoju veb stranicu, šalju svoje pesme ili video snimke, promovišu se i komuniciraju sa svojim obožavaocima kroz najpopularnije socijalne mreže kao što su Facebook i Twitter. Lokalni i međunarodni učesnici se takmiče “onlajn” a pobeđuje takmičar sa najvećim brojem osvojenih glasova publike. Fame Music platforma pruža šansu takmičarima da postanu nova “zvezda u usponu”, a pobednici učestvuju i na svetskom Fame Music takmičenju.

 

Fame Music je deo Fame Group, platforme koja ima za cilj spajanje i povezivanje različitih kreativnih zajednica.
 
SAE INSTITUT - Osnovana 1976. godine, SAE danas predstavlja najveću obrazovnu mrežu iz oblasti kreativnih medija. Jedinstveni sistem nastave na SAE Institutu stvara visokoobrazovane profesionalce spremne za rad u kreativnoj industriji.
Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut pruža izuzetno teorijsko i praktično obrazovanje iz oblasti audio inženjeringa, interaktivnih animacija, multimedije, 3D igara, digitalne i muzičke produkcije.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..