Autorska pesma Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta - Za film "Kauboji" muziku su radili Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović. Predstavljamo vam prvi singl “Zadnje riječi” u kome peva Ivanka, a muzičku podršku su joj pružili Mrle, Vlado Simčić Vava i Rene Mazurkijević.


Poslušajte pesmu ''Zadnje riječi''

Disk sa muzikom za film "Kauboji" je producirao Iztok Turk (ex Videosex) a ove jeseni će ga objaviti Dallas Records. Soundtrack sadrži pretežno autorske pesme, uz nekoliko obrada koje u filmu izvode glumci Ivana Rushaidat, Matija Antolić i Rakan Rushaidat.

Film "Kauboji" je adaptacija istoimene popularne predstave. Reditelj je Tomislav Mršić, a glumačka postava u filmu je identična onoj sa pozorišnih dasaka: Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat.

Šest muškaraca, jedna žena (i njen brat) se okupljaju sa ciljem da naprave predstavu. Za dramaturški predložak su odabrali vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utičući i menjajući jedni druge. Ali kako vreme prolazi predstava sve više izgleda kao nemoguća misija.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..