U subotu 07. Septembra, sa početkom u 21h, u kafe – klubu “My Way”, Jug Bogdanova 17, održaće se RAMALAMA BANBANG FOREVER MORE Party - Moloko / Roísín Murphy night.

 

Ovo podsećanje na trip-hop sastav Moloko i hitove nadasve posebne Roisin Murphy je specijalna prilika za sve Moloko fanove da nakon dugog vremenskog perioda čuju prelepi vokal Tijane Vladić (Tight Sweaters - Moloko & Roisin Murphy real tribute band), kako u svom prepoznatljivom stilu interpretira svima dobro poznate Moloko i Roísín Murphy hitove. Nota modernog elektronskog zvuka, harmonija čvrstih tekstova i blagih tonova, pozitivna energija i potpuno uživanje je ono što vas očekuje ove večeri.


Cena karte na ulazu je 150 dinara.

 

O bendu Tight Sweaters - Ideja o bendu Tight Sweaters - Moloko & Roisin Murphy real tribute band se razvila kao želja da se i nakon rastanka Moloka, uživa u njihovoj muzici. Umetnička jedistvenost i harizma benda Moloko jeste nešto što će uvek buditi one dobre, pozitivne misli.


Prvi nastup benda Tight Sweaters bio je na brodu Povetarac u Beogradu, u okviru Cover Bands Fest-a, u oktobru 2009. godine. Slede svirke u klubu Resava, Bitef Art Cafe-u i klubu Fili tokom cele zimske sezone, kao i nastupi na splavu Lađa i veliki nastup na Belgrade Beer Festu 2012. godine.



<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..