DJ_MarteloBritanski DJ Martelo nastupiće u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu na žurci u okviru serijala „Music for the Hipster Generation“. Na dva stejdža te večeri nastupiće i DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip i Boris YBCC.

Martelo aka Ryan Maher prošao je dug put od anonimnog DJa koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanye Westa. Radio je kao DJ na turneji Justina Timberlakea, 50 Centa, Destiny's Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburyju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu.

Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea...
"Ja sam Hip Hop DJ u srcu. iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu "ovo je najbolja noć u mom životu'."

Pretprodaja ulaznica za žurku počinje 10. februara, putem Internet sajta Gigstix.com po ceni od 390 dinara. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.
<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..