Srpska predstavnica nastupaće celog leta u klubu Privilege - Lea Dobričić pobedila je na Burn Studios takmičenju za DJ rezidenturu na Ibici! Naša predstavnica trijumfovala je sinoć na finalnom nastupu pred punim klubom Elrow. Ona će celog leta nastupati na žurkama «Elrow Ibiza» u čuvenom klubu Privilege.


Prošle noći sam bila na najboljoj žurci, a danas je najneverovatniji dan u mom životu! Osvojila sam rezidenturu na žurkama Elrow Ibiza u klubu Privilege i ostaću ovde celo leto. Hvala svima za ovu neverovatnu priliku i hvala svima koji su verovali u mene, izjavila je Lea.


Lea je, zajedno sa finalistima iz još 17 zemalja, stigla na omiljeno ostrvo zabave pre dve nedelje, kada je počeo program intenzivnih muzičkih radionica, izazova ali i zabave na svetski poznatom događaju International Music Summit. Ona je ušla u prvih šest već nakon prvog izazova u kom se takmičila u DJ miksu. Usledili su časovi u okviru kojih su im neke od najvećih zvezda današnjice, među kojima su Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, približili tajne uspešnog miksovanja i muzičke produkcije, kao i imidža i kontakta sa publikom. Finalisti su imali i priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, prisustvuju predavanjima o tehnologiji i muzičkom biznisu, kao i da iskuse nezaboravni klabing Ibice. Osim srpske predstavnice, rezidenture su osvojili i Francuz Tommy Kid koji će nastupati u klubu Sankeys i Poljak Jan u klubu Cafe Mambo.


Drugo po redu internacionalno Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici počelo je 28. januara. U prvoj rundi, bilo je potrebno dostaviti DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, a u drugoj, učesnici su se takmičili na finalnoj „Mix Off“ žurci u novosadskom klubu Fabrika. Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu u kom je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..