ma09_SM_001Obaveštavamo vas da je istoimeni debi album sastava Multietnička Atrakcija u prodaji od 17. januara 2010. godine. U pitanju je osmo izdanje u ediciji Nova srpska scena, kojom producentska kuća Digimedia, u saradnji sa izdavačkom kućom Odličan Hrčak želi da predstavi novi talas originalnih domaćih bendova koji su svoju afirmaciju doživeli kroz rubriku Scena, web magazina Popboks.


Multietnička Atrakcija o sebi:


Multietnička Atrakcija muziku i zvuk, najprodorniju i najjasniju emociju, koristi kao alat za ostvarivanje i proizvodnju jasne slike filtriranog i proživljenog sveta!

Sublimacijom savremenog društva u kome živi, Atrakcija svoj izraz neminovno naziva progresivnim rock and rollom.

Pažljivo osmišljeni i unikatni nastupi sigurno su najveća atrakcija Atrakcije.


Biografija:

Multietnička Atrakcija u obliku kakav je danas, svoje prve korake beleži juna 2008. godine. Prvom izdanju prethodilo je dosta nastupa, koncerata i rada na specifičnom izrazu. Prva i za sastav važna potvrda rada je nagrada web magazina POPBOKS za Najbolji novi bend 2008. godine, a kao nagrada je usledilo snimanje prvog albuma Multietničke Atrakcije u studiju Digimedia. Sastavu je značajan podstrek bilo osvojeno prvo mesto na 13. Art and Music festivalu u Puli...
...nastaviće se

Multietnička Atrakcija su Osman Ahmed (bubnjevi, vokal) i Demir Ahmetović (bas, prateći vokal).

Spisak pesama:
1. Minijaturna građevina
2. Disko gaj
3. Veliki grad
4. Jan Pavijan
5. Intermeco br.1
6. Džek pot u Las Vegasu
7. Multietnička Atrakcija
8. Hevi trak
9.  N.L.O.
10. Intermeco br.2
11. Paklena pesma
12. Neće održati svoj koncert


Album je snimljen 9, 10, 11. juna i 5. i 6. jula 2009. godine u studiju Digimedia u Beogradu. Producent izdanja je Boris Mladenović. Postprodukcija i mastering studio Digimedia.

Izdanje će u prvo vreme moći da se kupi samo u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd) i B92 Shopu (Makedonska 22, Beograd).<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..