Lea Dobričić spremna je za finalnu fazu Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, koja će trajati od 21. maja do 3. juna. Naša predstavnica, zajedno sa finalistima iz još 17 zemalja, stićiće na omiljeno „belo ostrvo“ dan ranije, nakon čega ih očekuju intenzivne muzičke radionice, ali i zabava na događaju International Music Summit. 


Troje pobednika dobiće životnu priliku da celog leta nastupaju kao DJ rezidenti u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Elrow. Muzičke radionice vodiće svetske zvezde Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler. Pred učesnike će biti postavljena tri izazova, a pobednik svakog od njih, zajedno sa još troje odabranih po opštem učinku, ućiće u uži izbor za glavnu nagradu. „Prva šestorka“ biće proglašena na radiju Sonica Ibiza 31. maja, a nakoj toga, očekuju ih nastupi pred menadžerima klubova u kojima će se realizovati rezidentura. Za troje najboljih, ostvarenje sna startuje 3. juna, kada počinju njihovi letnji angažmani.


„Veoma sam uzbuđena ali i spremna za najveći izazov u mojoj karijeri do sad. Prethodni period posvetila sam svakodnevnim pripremama koje su uključile preslušavanje nove muzike, završetak traka, vežbanje miksa... Burn čini neverovatnu stvar time što DJ-evima pruža priliku života! Ja ću se truditi da opravdam ukazano poverenje i predstavim Srbiju na najbolji način“, izjavila je Lea Dobričić, predstavnica Srbije.


Drugo po redu internacionalno Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici počelo je 28. januara. U prvoj rundi, bilo je potrebno dostaviti DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, a u drugoj, učesnici su se takmičili na finalnoj „Mix Off“ žurci u novosadskom klubu Fabrika. Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu u kom je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..