latinoMoramo vam priznati da nam je zadovoljstvo što smo uz Latino na njihov deseti rođendan. Ne samo zato što smo, kao i većina vas, svih ovih deset godina, makar periodično, bili konzumenti ovog lokala, već zato što verujemo da noćni život Novog Sada ne bi bio isti bez njega. Bilo je uspona i padova, garnitura stalnih gostiju i koncepti zabave su se menjali, ali kvalitet Latina simbolizovan u zanimljivoj ponudi provoda, dobroj i dragoj usluzi i tehničkoj podršci nas nikada nije izneverio.

Ovog 19. decembra, na jedan od najluđih dana u Srbiji, kada ili slavimo ili posećujemo proslave, zajedno sa Latinom i mi prolsavljamo jednu zanimljivu sezonu klupskih RE:animacija. I upravo zato, najslađe ostavljamo za tad.

Muzički će nas animirati Vlada Janjić, Brka i Salvador Diaspora. Vlada zato što je njegov prolećni set do sad ostao neprevaziđen i zato što je jedan od najiskusnijih domaćih DJ-eva. Brka, zato što smo sigurni da će ga Novi Sad zavoleti toliko da se ove godine koje smo propustili neće ni ostetiti. A, Salvador Diaspora, među nekima poznat i kao Šilja, zato što je najveseliji HNS DJ.

Biće tu i naših performera, darova, iznenađenja, a ne ostaje nam ništa drugo sem da se iskreno nadamo da ste narukvice nabavili.


Written by Atomka
<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..