Objavljena je CD kompilacija pesama rock i metal bendova sa stihovima pesnika Milana B. Popovića – „Vreme brutalnih dobronamernika“. Na kompilacijskom albumu „Vreme brutalnih dobronamernika“ nalazi se 18 grupa i izvođača...

 

To su: Slađana Milošević, „Alogia“, „Instant karma“, „Abonos“, „Art diler“, „Backbone“, „Tales of dark“, „Broken strings“, „Atlantida“, „Disparador“, „Amaranth“, „A. R. Club“, „Heaven rain“, Iskaz, „Darkshines“, „Asphalt Chant“, „Seraphim“ i „Demether“.

 

Na ovom umetničkom projektu je učestvovalo i kreativan doprinos dalo 70 muzičara i kompozitora i na njoj su zastupljeni stihovi beogradskog pesnika Milana B. Popovića. Svi su se okupili oko ideje spajanja popularne muzike i savremene poezije u jednu neraskidivu celinu.

 

Pri odabiru sastava vodilo se računa prvenstveno o kvalitetu, ali i o teritorijalnoj rasprostranjenosti muzičara-učesnika, tako da se na CD kompilaciji, pored nekoliko sastava iz Beograda, nalaze i umetnici iz Kragujevca, Novog Sada, Smedereva, Zrenjanina, Pančeva, Petrovca na Mlavi, Banja Luke i drugih gradova.

 

Likovna oprema i dizajn omota rad je akademskog slikara-grafičara, Jakše Vlahovića.

 

Više informacija o CD kompilaciji možete pronaći na sajtu Milana B. Popovića - www.MolitvaTetoviranogSrca.com .

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..