U Majik-u, (koji se nalazi u Ulici Džpordža Vašingtona 38a), se nastavlja program koji je započet početkom meseca sa idejom da predstavi najkvalitetnije postave na aktuelnoj domaćoj sceni. Do sada smo imali priliku da uživamo u večerima sa Milan Petrović Quartet-om, Eeva & Funk'd live act-om, kantautorom Ilijom Ludvigom...

 

Prvi naredni koncert održaće se 14. februara, na dan zaljubljenih. Uz muziku mladog beogradskog džez sastava, Dirty Mind Jazz Quintet, kojeg čini grupa talentovanih mladih beogradskih muzičara, pozivamo vas da provedete ovo veče kod nas, sa vama najdražim osobama.

 

 U petak, 15. februara Acoustic blues duo priređuje muzičko putovanje uz zvuke delte reke Mississippi. Muziku velikana ovog zvuka kao što su Robert Johnson, Mississippi Fred McDowell, Muddy Waters...i mnogih drugih, izvodiće Ognjen Beader (gitara,slide gitara, vocal) i Dejan Stojković (gitara, slide gitara, vocal) Subotnji džez program poveren je Milan Petrović Quartetu, trenutno jednom od najaktivnijih bendova na našoj jazz sceni. Sviraju instrumentalni funk, blues, jazz, sa elementima popularne muzike. Muzika koju izvode bazirana je na temama sa albuma "Excursion" (2012, dobio sjajne kritike u Srbiji i okruženju) i na poznatim temama uz specifično izvođenje.

 

Preporučujemo vina, pršute i sireve kao dobar uvod za dobar provod.

Koncerti počinju od 21h a rezervacije obezbedite na broj 065 33 48 690

 

Dirty Mind Jazz Quintet je fusion jazz muzički sastav osnovan 2010 godine. Grupa svira svoju autorsku muziku na nastupima, od koje se izdvajaju originalne pesme u stilu modernog swinga i acid jazz-a, obrade standarada u novim aranžmanima, kao i fusion jazz instrumentale bazirane na tradicionalnim balkanskim motivima. Repertoar benda takođe čine standardi Swing, Latin, moderni Soul i Funk, kao i instrumentale Fusion i Modern Jazz pravaca.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..