markonasticNaš najpoznatiji DJ i jedan od vodećih u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić, nastupiće u subotu 12. decembra u klubu „Amnesia” u Novom Sadu.  Ulaznice za njegov nastup su u prodaji od petka, 27. novembra u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu u Novom Sadu, kao i putem sajta www. gigstix.com. Cena ulaznica u pretprodaji je 390 dinara, dok će na veče žurke ulaznice koštati 590 dinara.

Od svoje prve vanevropske turneje koju je započeo u Brazilu 2002. godine,  Nastić vrti ploče širom sveta. Bio član originalne Recycled Loops ekipe a kada je label prestao sa radom pridružio se Valentinovom „Jesus Loved You“. Sam je osnovao tri labela, Recon Warriors, koji ga je doveo na liste,  Recon Light i Traffica i pokrenuo još nekoliko zanimljivih projekata, Space Explorers sa  Markom Milosaljevićem, Tango and Cash sa Kobayom i nastavio aktivnu saradnju sa Dejanom Milićevićem.

Sa svojim prijateljima učestvovao u stvaranju jedne od najživljih klupskih scena u ovom delu Evrope, koja će mnogo godina kasnije inspirisati novinare magazina Mixmag, The Face, DJ i NME da joj odaju brojna priznanja i pohvale. Nastić je od 2006. autor i voditelj emisije „Music For Body And Soul“ na radiju B92, a uskoro će objaviti i prvi samostalni album.


Publiku očekuje njegov prepoznatljiv zvuk koji čine mešavina techna, minimala, housa, i još  malo više od toga, a kao podrška u klubu „Amnesia“ pridružiće mu se Vladimir Aćić, Dee Face i Kicca.
<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..