Prepoznatljivi predstavnik BIH hip-hop scene, čuveni FRENKIE, stiže u Gun Club 23. februara kada će beogradskoj publici pokazati zašto je poznat kao Bruce Lee, Chuck Norris i Lionel Messi repa u regionu, zašto je njegov ,,flow” najbolji na Balkanu i zašto se njegova sirova energija poredi sa kultnim Rage Against the Machine.


Frenkie, manje poznat kao Adnan Hamidović, zahvaljujući svoja četiri zvanična albuma („Odličan CD“,„Povratak Cigana“, „Protuotrov“ i ,,Troyanac“), tri nezvanična („Dosta“, „Pokreni se“, „Featuring mixtape“), kao i velikom broju ,,nesvrstanih“ singlova, u zadnjih deset godina važi za jednog od najplodnijih izvođača sa naših prostora. Za svoj rad je dobio mnoga priznaja, između ostalih Zlatnu Kooglu za najboljeg novog izvođača 2005. godine i nagradu Davorin za pesmu ,,Hajmo ih rušit“, a njegov hit singl ,,Soundtrack" uvršten je čak i u film "The Incredible Hulk".


Aktuelno izdanje,,Troyanac“ Frenkie je objavio u novembru prošle godine. Beograđani će među prvima biti u prilici da prisustvuju koncertnoj promociji albuma na kojem je Frenkie sarađivao sa Marčelom, Edom Maajkom i drugim značajnim predstavnicima hip-hopa sa naših prostora.


Ulaznice za Frenkijev nastup u Gun Clubu biće distupne od 5. februara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..