daliborObaveštavamo vas da je treći i poslednji singl sa debi albuma grupe Nežni Dalibor Sredstva i veštine pesma Sve biće u redu.  Singl Sve biće u redu možete preslušati u okviru stranice Nežnog Dalibora u sekciji Scena web magazina Popboks – www.popboks.com/scena/nezhnidalibor

Web magazin Popboks proglasio je prvi singl Ti si sam za najbolju domaću pesmu 2008. godine. Ova pesma je, kao i naredni singl Metronom, u vreme kada je objavljena provela više nedelja u vrhu relevantnih top lista u Srbiji. Ti si sam je takođe zauzela prvo mesto godišnje liste domaćih pesama DJ organizacije Indie-Go!, a našla se među prvih 10 i na listama za 2008. koje su sačinili Radio B92 (Pop Mašina) i Radio Studio B (Diskomer).


“Bend uveliko radi na drugom albumu i neke pesme su već ušle u koncertni repertoar. Prvi singl može se očekivati početkom sledeće godine. Nežni Dalibor je u prethodnih godinu dana održao veliki broj uspešnih koncerata u Srbiji i regionu: Exit festival 2008 (Fusion stage), Jelen pivo Live (glavna bina), Ljubljana, Beograd, Zagreb, Subotica, Koper, Skoplje, Vranje, Sremska Mitrovica, Novi Sad, Gornji Milanovac...”, izjavio je Ivica Marković.

Prvi album grupe Nežni Dalibor - Sredstva i veštine, objavljen je u septembru prošle godine kao prvo u nizu izdanja u ediciji Nova srpska scena, kojom producentska kuća Digimedia, u saradnji sa izdavačkom kućom Odličan Hrčak, želi da predstavi novi talas originalnih domaćih bendova koji su svoju afirmaciju doživeli kroz rubriku Scena, web magazina POPBOKS.

Album Sredstva i veštine snimljen je u studiju producentske kuće Digimedia u periodu od marta do jula 2008. godine i sadrži 14 numera. Producent izdanja je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara).


Nežni Dalibor su: Ivica Marković (gitara, glavni vokal), Ljubomir Vučković (bas, prateći vokal), Branimir Bogdanović (bubanj).


Bitne internet adrese:
www.popboks.com/scena/nezhnidalibor
www.myspace.com/neznidalibor
www.digimedia.rs
www.odlicanhrcak.com


<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..