Novi album grupe My Buddy Moose je napokon rođen! Svih 10 pjesama jučer je putem bandcampa pušteno na preslušavanje i kao što je spomenuto u naslovu  broj slušanja prelazi 3000 i raste iz minutu u minutu. Album će u CD i LP varijanti u regularnu prodaju biti pušten 28. siječnja, a do tada se mogu po promotivnim cijenama (CD 50 kn, LP 70 kn) napraviti prednarudžbe na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


My Buddy Moose su najavili i koncertne promocije koje za sada kače 09.02. Dom Omladine Beograd u kojem će im društvo praviti Rebel Starf, te 15.02. u Vintage Industrial Baru!

 

Album preslušajte klikom na link OVDE


SHINE! SHINE! SHINE!'' treći studijski album riječke grupe My Buddy Moose! 10 pjesma s albuma snimane su uživo, a u odnosu na prethodna dva izdanja zvuk je čvršći, bliži power popu i garage rocku. ''SHINE! SHINE! SHINE! je sniman u studiju Jork u Dekanima kraj Kopra, a producirao ga je Chris Eckman iz kultnih The Walkaboutsa. Gosti na albumu su poznati riječki gitarist Vladimir Simčić Vava i Dinko Tomljanović iz The Bambi Molestersa.


Album otvara i najavljuje single ''Fucking Boring'' izbačen 30.10. . Drugi singl 'Shine, Shine, Shine' bit će objavljen na dan izalaska istoimenog albuma!

 

U ime My Buddy Moosea, hvala svim medijima dobre volje koji će najaviti izlazak albuma, koncertne aktinovsti i sherati link za preslušavanje!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..