HorsmanCoyot01Kojot razgovara sa novinarima i publikom, potpisuje ploče i pušta muziku u DOBu u subotu (19. 1.) od 16 do 17h u okviru Misije Beograd! Hornsman Coyote, Nemanja Kojić Kojot, internacionalno poznati rege trombonista i pevač , krajem 2012. godine je objavio singl i video „Belly of the Beast“ koji je značajno pomerio granice dometa muzike koja dopire sa ovih prostora.

 

Saradnja sa zvezdom nu ruts zvuka Dža Mejsonom nalazi se već devet nedelja na prvom mestu video liste kultnog portala ReggaeFrance.com, deset nedelja na prvoj poziciji Reggae.hr, zauzimala je prva mesta na nacionalnim listama Jelen Top 10 i Diskomeru Studija B, a spot se našao i na naslovoj strani najveće svetskog torrent portala Pirate Bay, kao i na mnogim muzičkim sajtovima širom sveta. Reakcije ljubitelja rege zvuka širom sveta su izvanredne, a i naša publika dobila je priliku da se upozna sa novim aspektima Kojtovog dugogodišnjeg rada na svetskoj rege sceni.


Turneje po Evropi, Africi i Srednjom Americi, brojna poznanstva i saradnje sa vrhunskim umetnicima, preko 20 vinil izdanja, 5 autorskih albuma...dug je spisak stvaralačkih uspeha na koje je naša javnost uglavnom ostala gluva ili nije dobila potpunu informaciju, pa eto prilike... U okviru „Misije Beograd“ u Domu omladine 19. januara 2012. od 16 do 17 časova Hornsman Coyote će razgovarati sa publikom i novinarima o svom internacionalnom i instrumentalnom radu puštajući široj publiici manje poznate kompozicije. Biće to prilika i da se kupe vinili objavljeni u inostranstvu i da se najave novi poduhvati poznatog muzičara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..