block-out-1U periodu od Februara do Juna 2012. u okviru festivala Vračar Rocks! svakog petka u Centru za kulturu Božidarac organizovali smo 20 koncertnih večeri na kojima su nastupale grupe iz Srbije i regiona. Tokom ove sezone organizovali smo i dva humanitarna koncerta kao i takmičenje mladih bendova „Tvoj Zvuk“.

U Božidarcu su tokom proleća nastupili: Elemental, Repetitor, Stuttgart Online, Svi Na Pod, Irie FM, Block Out, Kristali, Dža ili Bu, Sajsi MC, Eyesburn, Brkovi, Zvezde Grajma, Marčelo, Veliki Prezir, Disciplina Kičme, Jarboli i mnogi drugi. Sa preko 100 bendova koji su nastupili, Božidarac je tokom proleća bio najaktivniji koncertni prostor u Beogradu i Srbiji.

Kako je izgledala prethodna sezona možete pogledati u kratkom video kolažu na sledećem linku: OVDE

Koncertna sezona u Božidarcu se nastavlja od petka 09. Novembra kada će se održati prvi u nizu koncerata u okviru serijala Vračar Rocks!

U koncertnoj sali Božidarca koji se nalazi u Radoslava Grujića 3, svakog petka od 20 časova  nastupaće po tri benda. Do nove godine planirani su nastupi bendova Irish Stew Of Sindidunum, Multietnička Atrakcija, Atheist Rap, Sinestezija, V.I.P., Bolesna Štenad, Brkovi, S.A.R.S., Stray Dogg, Gužva U Šesnaestercu... Uskoro ćemo objaviti datume koncerata.

Božidarac će se truditi da ove godine ima još bolju koncertnu ponudu i da otvori svoju scenu  za gostovanja stranih izvođača.

Više informacija o festivalu Vračar Rocks možete pronaći na Facebook stranici festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..