plakatNovosađane 26. i 27. oktobra očekuje dva dana spektakularnih nastupa u Studiju M. Darkwoodi i Bisera su pripremili program kakav do sada njihova verna publika nije bila u prilici da vidi, a sa kojim će obići gotovo celu Srbiju.

-Što su bliži prvi datumi turneje, uzbuđenje raste! Izuzetno nam je drago što je naša priča sa Biserom naišla na na sjajne reakcije. Jedva čekamo da izađemo na pozornicu i pred ljudima koji nas skoro 25 godina prate i podržavaju, kao i pred onima koji slušaju Darkwood Dub od nedavno, a znamo da ih ima dosta, prenesemo pozitivnu energiju sa kojom smo i stvarali album ,,Vidimo se", iskrene su reakcije benda pred dvomesečno putovanje po zemlji.

Nedavno je plasiran i spot za pesmu ,,Milo moje", obradu Biserinog klasika koji i jazz divu i Darkwood Dub prikazuje u sasvim novom svetlu, u atmosferi koju će publika biti u prilici da vidi na turneji. A zagrevanje je na Beogradskom jazz festivalu 25. oktobra... Ovaj neobični muzički spoj nije slučajno izabran za otvaranje ove renomirane beogradske svečanosti.
Podsećamo da posle novosadskih slede i koncerti u

Nišu 02.11.
Paraćinu 03.11.
Kikindi 15.11.
Bečeju 16.11.
Lazarevcu 23.11.
Čačku 30.11.
Somboru 06.12.
Zrenjaninu 09.12.
Beogradu 15.12.
Pančevu 22.12.

ali i u Inđiji, Vršcu, Subotici!

Više informacija o ulaznicama i mestima održavanja koncerata, šaljemo uskoro!

Pratite nas: darkwooddub.com


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..