eric-legnini-trioSa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će na predstojećem 15. Pančevačkom jazz festivalu, koji će se održati u Kulturnom centru Pančeva 10. i 11. novembra, nastupiti sa svojim bendom i Eric Legnini, jedan od najtalentovanijih pijanista na internacionalnoj jazz sceni.

Eric Legnini Trio održaće koncert u dvorani Kulturnog centra Pančeva prvog festivalskog dana, 10. novembra, od 20.30h, a sa ovim izvanrednim pijanistom nastupiće i dva sjajna muzičara: Franck Agulhon (bubnjevi) i Diego Imbert (bas).

Podsećamo vas da će istog dana u istom prostoru nakon trija Erica Legninija od 22h svirati čuveni saksofonista Kenny Garrett sa svojim kvintetom.

Eric Legnini je u ovom trenutku jedan od najznačajnijih muzičara na evropskoj jazz sceni, a sa njegovim osobenim eklektičnim pristupom imaćete priliku da se susretnete na Pančevačkom jazz festivalu. Repertoar koji Eric Legnini Trio svira vešto je sklopljena kombinacija autorskih pesama, jazz standarda u zanimljivom ključu ali i obrada pop pesama.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..