Ljute-PapriciceArtBend "Ljute Papricice" iz Beograda objavio je pesmu "Plava Silueta". Singl je potpuno besplatan za download i moze se preuzeti sa zvanicnog sajta benda : www.ljutepapricice.com U toku je snimanje materijala za novi album i bend planira da redovno prezentuje nove pesme publici putem besplatnih izdanja.

Pobednici 40. jubilarne Gitarijade u Zajecaru po odluci publike iza sebe imaju album "U ELEMENTU", objavljen od strane PGP-RTS 2008. Sadasnju postavu benda cine : Srdjan Radic (vokal), Ivan Milovic (bubnjevi), Bogdan Radovic (bass gitara), Aleksandar Stojanovic
(gitara) i Sava Stojanovic (gitara).

" 'Plava Silueta' je pesma kojom rado otvaramo svirke. Odlucili smo da snimimo sve autorske pesme koje nemaju studijsku verziju kao i da prezentujemo najnovije numere koje publika nikada nije imala priliku da cuje uzivo! Nakon objavljivanja novih snimaka planiramo i seriju koncerata a nadamo se i po neki spot. Na novom albumu ce se, kao i na prvom, cuti raznorazni muzicki uticaji i pravci. Ima tu funk, rock i alternative stvari - bice interesantno."

LINK ZA DOWNLOAD : http://bit.ly/PlavaSilueta

Youtube Official Audio : OVDE

Website : www.ljutepapricice.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..