sabacJedan od najvećih regionalnih festivala, Šabački letnji festival ove godine održava se po deseti put u dobro znanoj Tvrđavi u Šapcu koja je na samo 70 km od Beograda i Novog Sada. Od osnivanja 2003. godine, ŠLF je organizovao 128 koncerata bendova kao što su: Goblini, Zabranjeno pušenje, Van Gogh, Hladno pivo, Partibrejkers, Vlada Divljan, Električni orgazam, Rambo Amadeus, Dubioza kolektiv, Darko Rundek, Let 3, S. A. R. S. Vasil Hadžimanov, Negativ, Eyesburn, Cubismo, Love Hunters, Massimo Savić, Josipa Lisac... Uz njih, svoje nastupe imali su i mladi neafirmisani bendovi iz čitave zemlje.

Priliku da se uz besplatan ulaz i besplatan kamp dobro provedu, imaće svi ljubitelji dobrog zvuka i to od 7. do 12. avgusta 2012. godine, na starom, dobro poznatom mestu svih Šapčana i publike koja iz godine u godinu u sve većem broju posećuje festival - na Šabačkoj tvrđavi.

Prvi potvrđeni nastup na jubilarnom ŠLF-u je grupa Hladno pivo koja će, kao i uvek, atmosferu dovesti do usijanja zadnjeg dana festivala, u nedelju 12. avgusta.

ŠLF će kao i prethodnih godina podržati mlade muzičke snage i truditi se da afirmiše bendove kojima će pružiti priliku da se predstave širokom auditorijumu na glavnoj pozornici festivala 7. i 8. avgusta.

Svi neafirmisani bendovi zainteresovani za nastup na desetom ŠLF-u mogu da se prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do petka 27. jula 2012. godine. U prijavi je potrebno dostaviti: biografiju, spisak članova benda (ime i prezime, datum rođenja, mesto) sa najmanje tri autorske mp3 pesme sa tekstovima i spisak pesama za nastup u trajanju od 30 minuta.

U duhu tradicije, ulaz na ŠLF, kao i kamp, biće besplatni!

Više informacija na
www.sabackiletnjifestival.com
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..