Pozivnica-ZZ-21-2U subotu, 21. jula od 21h u zrenjaninskom Pozorišnom klubu održaće se proslava 21. rođendana prepoznatljivog vojvođanskog kulturno-ugostiteljskog brenda “Zeleno zvono”. Ovom prilikom na letnjoj sceni Pozorišnog kluba, u Atrijumu, nastupiće beogradska klupska atrakcija, grupa Coolares.



U skladu sa predstojećim planovima “Zelenog zvona” da prepoznatljiv koncept, obogaćen novim idejama, započne ove jeseni i na novosadskoj kulturnoj sceni, proslava 21. rođendana će proteći u radnoj atmosferi.

 

Stoga se ovom prilikom u Zrenjaninu očekuju dugogodišnji, ali i novi saradnici, poštovaoci i prijatelji “Zelenog zvona” koji će svojim prisustvom doprineti daljem razvoju ideologije “Zelenog zvona” u Novom Sadu i Zrenjaninu.

Otvaranje „novosadskog Zelenog zvona“ sa novim konceptom i uz podršku pokreta „Novi optimizam, očekuje se do kraja 2012. godine, kada započinju pozorišne aktivnosti Srpskog narodnog pozorišta.


Coolares:


Bend Coolares je klupski dragulj beogradske scene. Prema kritikama, predstavljaju osvežavajuće, drugačije, potrebno i neophodno muzičko iskustvo, naročito u noćnom provodu vikendom. Bend je nastao 2005. godine. Usviranost i preciznost "Coolaresa" se pretapa sa klupskim aranžmanima koji emituju dinamičnu energiju čudnog senzibiliteta koja obara s nogu. Zavođenje kojim momci šarmiraju publiku se ne može tako ni nazvati. Njihov nastup
nema laganu i lepršavu emociju koja koketno i lagano osvaja, nepretenciozno i opušteno...

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..