likovna-radionica1Uz muzički program, Summer3p (19-22. jul), koji se ove godine održava uz podršku Beck’s-a, i ove godine će biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, a predstavićemo vam i festivalske kampanje, kao i jedan zanimljiv projekat.


Od 19. do 22. jul, u periodu od 17-18h, održaće se veoma zanimljiva Ekološka radionica. Ova radionica je namenjena svima koji su zainteresovani za odličan provod sa svojom decom i pravljenje sjajnih figurica od materijala koje obično bacamo. Radionicu vodi Bjanka Čubrilo ispred Udruženja građana "Uneco Bačka" iz Subotice.

Tokom trajanja festivala održavaće se i Radionica reciklaže (svakog dana od 18 do 21h) koja će kroz proces edukacije zainteresovanim posetiocima pokazati kako se uz malo mašte mogu napraviti lepe i korisne stvari koje imaju svoju umetničku vrednost. Nakiti i instalacije se prave uglavnom od otpadnog materijala, iz programa reciklaže. Izložba radova će se održati poslednjeg dana festivala, a nakit će biti podeljen posetiocima festivala. Koordinaciju radionice vodi Udruženje građana “Youth&Eco Life” iz Subotice.

I ove godine svakodnevno tokom trajanja festivala održavaće se Likovna radionica, koja je otvorena za sve zainteresovane bez prethodnog prijavljivanja. Izložba radova će se održati na dan zatvaranja festivala. Radionicu vodi akademski slikar Emil Kadirić iz Subotice. 
Zabavne sportske aktivnosti zauzimaće deo dnevnog programa od 19. do 22. jula. Tokom dana odigravaće se sportski turniri u odbojci na pesku i badmintonu. Koordinator radionice je Armin Halas koji će održati i prezentaciju Speedmintona.

O već, u celoj Srbiji poznatim kampanjama Summer3p festivala: Očistimo jezero Palić, Sačuvajmo Suboticu, Stop nasilju! i Čuvajmo prirodu, ali i projektu Reciklirana javna rasveta možete pročitati u posebnom dokumentu koji takođe prilažemo uz email.

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux  (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS).

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom. 

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.
Više o programu festivala možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji - www.summer3p.org

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice.
Sponzor Summer3p festivala je Beck's.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..