Obojeni-program_promoNovosadski sastav Obojeni program plasirao je spot za drugi hit singl sa hvaljenog albuma ,,Kako ti misliš: mi?“ (Odličan hrčak/Exit Label, 2012.) Posle prvog spota za numeru ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ koja je postala hit širom regiona, Obojeni program je ekranizovao i pesmu ,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo“.

Spot je montiran u stilu foto fanzina koji čini nekoliko stotina fotografija članova benda. Režiju potpisuje Aleksandar Davić, a montažu PJ.

Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?” je već prvim singlom probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.

-,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” je atipična pesma… Otkriva Obojene kakve nismo poznavali. (Miloš Trifunović, Jelen top 10)

-Unatoč abrazivnosti, uspješno nose melodijske fraze. Stari, ali efikasan trik najboljih    post-punk bendova neočekivana je poveznica s debijem Obojenog programa, a to vrijedi i za novu ,,Samo da ti kažem postalo je sve nedivljivo”. (Aleksandar Dragaš, Jutarnji list)
Brojni poštovaoci Obojenog programa, ovaj novosadski bend će tokom letnjih meseci moći da vide na Jelen Fusion bini Exit festival 14.jula, na Šabačkom letnjem festivalu 7.avgusta i Belgrade beer festu 15.avgusta.

Link za preuzimanje spota: OVDE

Youtube link: OVDE

Ostali korisni linkovi:
http://obojeniprogram.rs
http://www.facebook.com/ObojeniProgram
http://www.odlicanhrcak.com/2011/02/obojeni-program


<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..