poster_30.06_BEOGRADKaravan žurki zagrevanja za Exit festival pod nazivom BURN ROAD TO EXIT, stiže večeras u Beograd! Za gruv letnje noći u klubu La Folie na Kalemegdanskoj tvrđavi odgovorni su Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković i Lea Dobričić. Ulaz na ovu, kao i na sve ostale žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje je simboličan – 1 BURN zatvarač!

Na žurci će se održati finale velikog Burn&EXIT nagradnog takmičenja kome još uvek možeš da se pridružiš i osvojiš EXIT VIP PAKET! Sakupi što više zatvarača Burn limenke ili nove Burn 0,5l boce, sam ili sa ekipom, i donesi ih na žurku. Pobednike će odrediti težina prikupljenih zatvarača, koji će biti bodovani po sledećem sistemu: 1g zatvarača boce donosi 1 bod, a 1g zatvarača limenke - 5 bodova.

Četiri pojedinca ili grupe sa najviše bodova, osvojiće po jedan od ukupno četiri EXIT VIP paketa u koji ulaze 4 VIP ulaznice za Exit, smeštaj tokom festivala i prevoz za celu ekipu!
Turneja BURN ROAD TO EXIT je, od prošlog vikenda, prošla kroz Novi Sad, Suboticu i Zrenjanin i trajaće do subote, 7. jula. Osim beogradske, poseti i druge žurke jer te na svakoj očekuju vredne nagrade za EXIT festival:

06.07.2012. Niš - Letnja pozornica, Niška tvrđava
07.07.2012. Pančevo - Gradska plaža na Tamišu

Vidimo se na žurkama i Exit festivalu!
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..