Cyclone-on-the-beach-i-BeckOsmi put za redom, a dve godine pod pokroviteljstvom Beck’sperience-a, festival “Cyclone on the beach” održaće se 6. jula na peščanoj plaži restorana Plava Ruža, na obali Dunava u Apatinu.

Nastavljajući da dovode najveće zvezde svetske muzičke scene, Beck’sperience i Cyclone on the beach će domaćoj publici omogućiti da uživa u muzici poznatog britanskog DJ dua „Silicone soul “ (Craig Morrison i Graeme Reedie). Svetski “DJ prvaci” na listi britanskog “UK Dance Singles Chart”-a donose svoju najsvežiju produkciju, a na sceni pod vedrim nebom pridružiće im se i Sevdah Baby, Vladimir Aćić, Fakir i Ivan Pešut.

Odličan line-up, peščana plaža, leto i dobro raspoloženje osigurali su da Cyclone Festival već sedam godina ima konstantnu i veliku posećenost. Letnji festival “Cyclone on the beach”  godišnje poseti oko 4.000 mladih ljudi iz gradova širom Srbije, kao i iz Mađarske i Hrvatske.

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak „beat“ i najbolju zabavu, Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvećih svetskih muzičkih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok su fantastični nastupi Eric-a Prydz-a i DJ-a kojeg je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a potvrdili da je Beck’sperience visoko pozicioniran u sferi clubbing-a.

Tokom osmogodišnje saradnje, Beck’s i Cyclone su na bogatoj listi zvezda elektro scene upisali imena kao što su dj duo Silicone Soul, Mathew Hoag (jedan od dva najpopularnija slovenačka DJ-ja), Ryan Show (britanski DJ, pobednik dokumentarne serije o DJ talentima i producent za Eclectic Avenue Records), DJ Rebecah, DeeFace (među top 5 domaćih DJ-eva), DJ Fakir, Marko Felinger (Osijek), kao i DJ-evi Radio AS-a.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..