Untitled-1Omiljeno domaće pivo i najveći muzički događaj u Srbiji i regionu ove godine udružuju snage! Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala, a ugovor je potpisan na godinu dana. „Radujemo se ovogodišnjoj i budućoj saradnji sa Apatinskom pivarom i pozivamo sve ljude iz Srbije, regiona i iz celog sveta da zajedno uživamo u super atmosferi od 12. do 15. jula. Vidimo se na Exitu!” izjavio je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivala.

„Partnerstvom sa EXIT-om, najvećim muzičkim festivalom u Srbiji i regionu, Jelen Pivo želi da omogući odličan muzički program svim ljubiteljima piva i dobrog zvuka! Kao organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih događaja u zemlji, Apatinska pivara sa svojim vodećim brendom Jelen Pivom već godinama gradi snažne veze sa svojim potrošačima, pružajući im samo najbolje: od kvaliteta piva i usluga, pa do intezivnog angažovanja na obogaćivanju muzičkog života Srbije!“, navela je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo

Jelen Pivo će posetiocima EXIT-a, na jednom od najvećih i najomiljenijih stejdževa - Jelen Fusion Stage-u obezbediti nastup najeminentnijih imena rock, pop i alternativne domaće i regionalne scene! Na bini koju posetioci festivala često nazivaju samom dušom Exita, za doček svitanja sa publikom, ove godine će biti zaduženi bendovi poput – The Toy Dolls, Buraka Som Sistema, Citizens, Obojeni Program, Električni orgazam, Eyesburn, Dječaci, Lollobrigida, Block Out, Jarboli, i mnogi drugi.

Pored Jelen Fusion Stage-a, Jelen Pivo priprema i chill out zonu, omiljeno mesto za predah nakon više sati provoda svih „EXIT“-ovaca, kao i mesto na kome će moći da sa ekipom odigraju stoni fudbal uz omiljeno Jelen Pivo.

Kroz pokroviteljstva koncerata, kao i kroz Jelen Live i Jelen Top 10, Jelen Pivo je stotinama hiljada ljudi donelo vrhunski rokenrol zvuk dovodeći brojna domaća i svetska muzička imena kao što su Mariliyn Manson, Metallica, Ian Brown, Guns’n Roses, Sleš, Happy Mondays, Garry Moore, Darko Rundek, Dado Topić, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Darkwood Dub, Let 3, Hladno pivo, Plejboj, Obojeni Program, Marčelo, Iggy and The Stooges, Dinosaur Jr, The Lemoheads, The Rakes, The Fall, Echo & The Bunnymen, Električni orgazam, Eyesburn, Majke, Jarboli, Repetitor, Hypnotized, Strip i mnoge, mnoge druge.

Vidimo se na Jelen Fusion Stage-u!

Apatinska pivara i Exit festival
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..