Ziri-predvodjen-AleksandromSubotičanin Andrej Ademi je izvođenjem pesme „Something got me started“ grupe Simply Red, pobedio na nacionalnom finalu muzičkih talenata „Staropramen karaoke izazova“, u organizaciji Apatinske pivare! On je svojim neverovatnim glasom u jakoj konkurenciji od 16 takmičara izborio glavnu nagradu, semestar usavršavanja glasa u školi pevanja Aleksandre Radović!

Žiri koji je između 16 takmičara imao težak zadatak da izabere pobednika Nacionalnog finala predvodila je poznata pop pevačica Aleksandra Radović, zajedno sa prošlogodišnjom pobednicom Staropramen karaoka Aleksandrom Dabić, voditeljkom Kristinom Radenković, kao i sa novinarima Bojanom Kesić, Vukom Vukmirovićem, Biljanom Radulović i Danilom Mašojevićem.

Uz neverovatnu podršku fanova u kafiću Sunset na Adi Ciganliji, drugo mesto pripalo je Novosađanki Silviji Stanišić koja je u finalu izvela pesmu Arete Frenklin „Son of a preacher man“, a treće mesto Pančevcu Milanu Bujakoviću koji je otpevao pesmu Robija Vilijamsa „Feel“ .

„Ne mogu da opišem kako se osećam. Totalno sam van sebe. Trebaće mi par dana da shvatim šta se zapravo desilo! Želim da se zahvalim Apatinskoj pivari i Staropramenu na pruženoj prilici koju ću pokušati da iskoristim na najbolji mogući način. Iako se nisam nadao pobedi, radujem se glavnoj nagradi i milsim da ću u školi Aleksandre Radović naučiti mnogo toga korisnog za mene.“

U ulozi domaćina večeri našla se poznata voditeljka Marija Kilibarda, a u prepunom Sunsetu, među poznatim navijačima našli su se voditelji Ivan Zeljković i Irina Radović, glumac Bojan Perić, poznati blogeraš Zoran Torbica, muzičar Vuk Rosandić i drugi.
„Danas je teško dobiti svojih pet minuta i zato je ovo što radi Apatinska pivara fenomenalno, jer ovakvo takmičenje pruža priliku svim ljudima koji misle da dobro pevaju, da pokažu talenat i iskoriste svoju šansu. Isto tako želim da kažem da je talenat jedno, a vežbanje sasvim druga stvar i da samo od osobe zavisi koliko će napredovati. Polaznicima moje škole koja radi sada već sedam godina omogućen je rad sa afirmisanim pevačima, učestvovanje u raznim televizijskim programima, pripremanje se za scenu i to očekuje i pobednika ovog velikog nacionalnog finala. Večeras su svi bili divni i talentovani, slušali smo pop, rok, stranu, domaću muziku i uživali smo, mislim da je to nešto što nam fali u današnje vreme.“ izjavila je Aleksandra Radović, predsednica žirija.

Posle Staropramen velikog finala Marija Kilibarda je rekla: „Sve je prošlo sjajno i drago mi je što je Andrej pobedio i što će moći da nastavi usavršavanje svog glasa u školi kod Aleksandre Radović. Na našim karaokama ljudi su se uvek dobo zabavljali i odlazili puni pozitivne energije. Posebno mi je drago što Apatinska pivara i Staropramen pomažu da se razbije monotonija malih sredina. Prošli smo kroz petnaest gradova i za sobom ostavili dobro raspoloženje. Poenta svega jeste da se otkrivaju mladi talenti i da se usavršavaju u onome u čemu su najbolji, a to je pevanje!“.

Staropramen pivo iz srca Praga sa tradicijom dugom preko 140 godina, prepoznaje dobru energiju i podržava talentovane ljude, ljude koji uživaju u druženju sa prijateljima uz prvo češko pivo u Srbiji. Staropramen karavan 2012 godine posetio je 15 gradova, Zrenjanin, Beograd, Čačak, Smederevo, Užice, Niš, Leskovac, Novi Sad, Lazarevac, Suboticu, Kragujevac, Jagodinu, Kraljevo, Pančevo i Sremsku Mitrovicu, kojem se pridružilo više hiljada ljubitelja pesme i dobrog druženja uz Staropramen. Šesnaesta takmičarka odabrana je na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague) gde je organizovano on-line Karaoke takmičenje i kao pobednica odmerila je snage sa 15 gradskih finalista!
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..