IMG_1913Oni su već pomerili granice i ne planiraju da se zaustave. Osvojivši čitav svet numerom “Ma Cherie” (sada sa već preko 23 miliona pregleda na Youtube-u), pokazali su da se kvalitetan  zvuk daleko čuje, a domaćoj muzičkoj sceni doneli su pravo osveženje numerom “Prisoner” nastaloj u saradnji sa Sonjom Bakić i hitom “U inat prošlosti” sa popularnom Aleksandrom Radović. 

U susret vreloj sezoni, najpopularniji domaći DJ duo The Beatshakers, pripremio je novi letnji hit, inspirisan legendarnom rock pesmom “Neko te ima noćas”.

"Od početka eksperimentišemo sa muzičkim pravcima i trudimo se da neobičnim spojem kako zvuka, tako i velikih imena sa kojima sarađujemo, obogatimo domaću muzičku scenu.  U saradnji sa Van Goghom, odlučili smo da numeru koja postoji više od 20 godina, u jednom potpuno novom, modernom aranžmanu  poklonimo klubskoj publici. Veliki uspeh na svetskom nivou dodatno nas je inspirisao da strancima približimo kvalitetnu muziku koja potiče iz naše zemlje, i sigurni smo da će ovaj singl postati veliki letnji hit, kako kod nas, tako i u inostranstvu", poručili su The Beatshakers-i.

Svojom inovativnošću u spoju muzičkih žanrova i fantastičnoj atmosferi koju prave na svojim nastupima, The Beatshakers je svakako ime o kome ćete tek slušati.

Do tada, poslušajte pesmu OVDE i pratite njihovu Facebook stranicu The Beatshakers ( http://www.facebook.com/thebeatshakers ).



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..