Boat-party-slikaDa će Fresh Island Festival već u startu opravdati titulu ovogodišnjeg „najsvježijeg“ festivala na jadranskoj obali ide u prilog da uz najavljenih 50 izvođača koji će nastupiti na 4 pozornice, značajan festivalski dekor i „must be“ zasigurno će biti ekskluzivni „West Coast G“ party na brodu za samo 200 najbržih fanova koji stignu do svoje ulaznice.

Tako će uz ikonu NAS, Grammy nagrađenu EVE te super uspješnog producenta i DJ MUGGS-a iz planetarno poznate grupe Cypress Hill čiji su nastupi rezervirani za klubove Aquarius i Papaya, na ekskluzivnom „West Coast G“ partyiju na brodu nastupiti popularne Los Angeles zvijezda Dj Latin Prince, oficijalni DJ Lady Gage i gosti iznenađenja. Posebnost „West Coast G“ party-ija na brodu je u tome jer je rezerviran samo za 200 najbržih fanova, i zvuku i ritmu na kojem će svi prisutni drmati svoja tijela na brodu, a to je prepoznatljivi funky zvuk zapadne obale- izvođači kao što su 2 Pac, Dr.Dre, Snoop Doggy Dog, Waren G, Nate Dog, Cypress Hill i dr.

Prvih 100 najbržih fanova svoju će ulaznicu za „West Coast G Boat“ party moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 17 eur, dok će ostali svoj „West Coast“ užitak kupiti po cijeni od 22 eura- Informacije o kupnji ulaznica nawww.fresh-island.org !

ŠTO MORATE ZNATI O FRESH ISLAND FESTIVAL?

- Jedna ulaznica
- 2 kluba (Aquarius & Papaya)
- 4 pozornice (New Yorker dance arena Aquarius / New Yorker Live! Papaya / New Yorker Pool After Beach arene u Aquarius & Papayi)
- 3 dana / 72 sata non stop festival (Festival Pool After Beach party-iji od 16-20h u klubovima Aquarius i Papaya / Večernji party-iji uz live! nastupe i gostovanja svjetskih DJ-a u klubovima Aquarius & Papaya)
- Ekskluzivni party na brodu sa specijalnim gostima iz L.A. (06.07. posebna ulaznica / ograničeni broj ljudi / trajanje: 17-21h / polazak s glavne rive u Novalji)
- Grafitti art- Eminetna svjetska imena iz grafitti svijeta oslikavaju glavni 30 metarski zid kluba Papaya koji gleda na plažu- svaki dan festivala
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..