Becksperience---Mauro-by-JoJedan od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike – Mauro Picotto, je u subotu 16. juna u letnjoj baąti Sava Centra u saradnji sa Beck’s-om na dvogodiąnjici “Lucky Records-a“ uz spektakularni provod priredio beogradskoj publici nezaboravnu noć vrhunskog tehno zvuka i još bolje energije!

Mauro Picotto, zvezda svetske scene elektronske muzike, iza koje stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija ąirom planete, već godinama privlači paľnju zbog odlične produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih. Beogradska publika imala je priliku da čuje i neke od njegovih legendarnih numera, a atmosfera je na momente podsećala na njegove čuvene „Meganite” klupske večeri na Ibizi, svojevremeno najposećenije na čarobnom „belom ostrvu“.

„Rame uz rame“ sa ovim veteranom i kraljem italijanskog tehno zvuka, nastupili su i  Kobaya (Nenad Petrović) - jedan od najboljih producenata sa naąih prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isić, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, DJ duo iz Novog Sada, čiji je b2b nastup opčinio masu jakim beat-om i energičnim zvukom.

Beograd je Maura i ekipu dočekao u “full“ stilu, a fantastična žurka koja je trajala do kasnih jutarnjih sati pokazala je zašto je Mauro Picotto ime koje se, čak i nakon 30 godina uspešne karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.

Beck’s nam je doneo joą jedan peskompromisno dobar party, kakve očekujemo tokom cele godine! Svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck’s! Već godinama Beck’s je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače! Beck’s uvek prepoznaje dobru energiju i pruža beskompromisan provod na vodećim muzičkim događajima kao što je Beck’sperience iznenađujući domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Iz godine u godinu, uzbuđenje, autentičnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

Ostaje još da vidimo koja će se od mnogobrojnih Beck’s žurki pokazati kao najbolji događaj letnje klupske sezone!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..