Jack Daniel’s sklapa prijateljstva širom sveta od 1866! I ovog leta čeka vas naExitu! Naš dragi festivalski domaćin, gospodin Jack , krenuo je na petu letnju turneju u okviru koje ponovo dolazi na Exit festival. Autentični američki JDX  truck bar, treće leto zaredom predstavlja kapiju  za specijalnu zabavu i sofisticirani sadržaj koje redovni festivalski posetioci preoznaju kao svoj omiljeni kutak.

Na Petrovaradinskoj tvrdjavi, od 12. do 15. Jula, JDX Backstage  nudispecijalan VIP ugodjaj i mogućnost da svoje omiljene izvodjače slušate u intimnoj atmosferi zabave z aodabrane. Videćete neka poznata lica u potpuno novim ulogama! Vodeći se principima gospodina Jack-a, predstavićemo mlade,neafirmisane talente i izvodjače koji nagoveštavaju novi talas na domaćoj i regionalnoj sceni, kao i popularne bendove i DJ-eve koji će pripremiti specijalne nastupe i izvodjenja samo za prijatelje Džeka.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite u festivalskom rajskom kutku koji je inspirisan likom, delom i filozofijom samog gospodina Džeka Denijela koji je bio strastveni ljubitelj dobre muzike i vrhunskog viskija i koji je ostao zapamćen po svom pionirskom i avanturističkom duhu. U JDX-u se susreću stari prijatelji, sklapaju se nova, uzbudljiva poznanstva dok glavne festivalske zvezde uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu i druženju sa fanovima i novinarima.

Da vas podsetimo - kroz JDX je prošle godine prošlo nekoliko hiljada posetilaca, a super domaćini glumac Goran Jevtić, TV zvezdaIvon Jafali, pevačica Zoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarrei Aida Alilović, TV lice i PR – napravilisusvoježurke o kojima se i danass priča.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..