VIPKrajem meseca, tačnije 23.06.2012. sa početkom od 21h, izdavačka kuća Bassivity Digital predstaviće svoje nove izvođače u sali Amerikana Doma Omladine Beograda . Nekada izdavačka kuća Bassivity Music, danas u svom novom savremenom obliku, sprema veliki spektakl za sve poštovaoce hip hop kulture ovih prostora.

Ovom prilikom će nastupiti nova imena domaće rep scene kao što su: Dada, OneShot, Dripac, McN, Ajzi, Ziplok, Sivilo, Žuti (Sick Touch), Arafat (Black Ring Crew), Lud...uz DJ podršku: Rimming Show, Felony Flats, Jung B i Jackie Dagger. Osim mladih izvođača, svoj nastup na ovom događaju potvrdili su pioniri Bassivity-ja i zvezde srpskog hip hopa VIP i Struka. 

Karte, po predprodajnoj ceni od 500 RSD, se mogu kupiti, ali i rezervisati, na blagajni Doma Omladine Beograda (011/3220-127) ili preko eventim.rs




PROGRAM:

Struka
Najaktivniji hip hop izvođač sa ovih prostora, sa osam izdanja Struka održava hip hop relevantim medju različitim generacijama slušalaca. Ovo će biti prvi nastup  repera sa juga Beograda posle previše godina.

VIP
Hip Hop dvojac iz Beograda, sa albumom Živa Istina 2010. Su napravili potpunu pometnju na sceni. Ikac i Reksona imaju jedan od najautentičnijih živih nastupa u Srbiji, a koncerti im često zvuče bolje od albuma.

Dada

Dada je prvi novosadski izvođač  koji je pristupio Bassivity ekipi. Nakon par kolabo albuma i mixtape-ova stoje visoka očekivanja za njegov prvi solo projekat koji već važi za najtraženije hip hop izdanje ove godine.

One Shot

Zly Tony, Mali Mire i Rolex su početkom 2012. izbacili svoj prvi mixtape kroz Bassivty Digital, važe za nosioce nove niške škole hip hopa. Inventivni i originalni One Shot  svojim pesmama i spotovima dominiraju rep scenom zadnjih par godina. Ovo će biti njihov prvi beogradski nastup.

Dripac
Postoji niz razloga zbog kojih se Riga Dri vodi  kao jedan od najboljih MC-jeva nove generacije. Nakon duže pauze novosadski reper se vraća sa novim pesmama i projektima. Ovaj nastup označava početak novog poglavlja za Dripca.

McN

Nakon upravo završenog snimanja albuma prvenca, McN će se predstaviti beogradskoj publici starim hitovima i novim materijalom koji je nesrećom nastao iza rešetaka.  Sirovi niški hip hop .

Ajzi
Ajzi ranije poznat pod imenom Ajzea je jedan od najkontroverznijih izvođača na domaćoj sceni.  Njegov prvi album “Kao da duvali smo lepak” je postao instant online hit i obezbedio Ajziju ozbiljnu i vernu armiju fanova. Kažu da nema ko se nije prepoznao u Ajzijevim pesmama.

Ziplok
Novosadski dvojac Ziplok  čine Rista i Buka i predtsavlja apsolutno najsvežiji talas domaćeg hip hopa. Sa velikim uticajem aktuelnog američkog zvuka, Ziplok svojim stilom i temama parira kako velikanima scene tako i novim facama.

Sivilo
Jedini Bassivity Digital izvođač iz Crne Gore, upravo završava svoj prvenac “Tamna Strana Sreće”. Stekao veliku internet popularnost svojim singlovima i spotovima. Sivilo je pravo osveženje čije pesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Žuti (Sick Touch)
Pravo sa novobeogradske fontane jedan od članova famozne “Sick Touch” ekipe, predstaviće delove svog starog i novog materijala. Nbgd Hip Hop u svojoj najčistijoj formi.

Arafat (Black Ring Crew)

Noćna mora MC-jeva, vice šampion prošlogodišnjeg Red bull freestyle takmičenja i jedna od najvećnih mladih nada srpskog hip hopa. Ovaj predstavnik Karaburme i matične “Black ring Crew” ekipe predstaviće se publici sa svojim novim materijalom.




Bassivity Digital

Početak dvehiljaditih doneo je novi šmek muzičkoj sceni sa probijanjem hip hopa u mainstream vode. Još po osnivanju 2001. godine, Bassivity Music je, kao prva izdavačka kuća ovog pravca, u potpunosti promenila dotadašnji model poslovanja i postavila nove standarde produkcije, estetike i promocije svojih štićenika. Većinu afirmisanih pripadnika srpske hip hop scene jedan deo svoje karijere vezuje za Bassivity Music. Aktivnim radom ova izdavačka kuća je sarađivala i sa svetski poznatim komercijalnim brendovima kao što su Reebok, Sinalco,Pony, Orbit, Durex…Postepenim širenjem pozitivnog uticaja na ceo region, ljudi ispred Bassivity Music-a uspeli su da ostvare i prvu regionalnu saradnju sa izdavačkim kućama Ex-Yu prostora.
Danas, Bassivity Music predstavlja brend čiji se deo aktivnosti odvija u Srbiji i regionu, a od 2005. godine i u SAD. Tačno deset godina od osnivanja Bassivity Music-a u vreme umiranja konvecionalnog izdavaštva vraća u novom odelu. Bassivity Digital će biti mesto za promociju i povezivanje afirmisanih i demo izvođača iz regiona, prodaju i download muzike, internet radio stanicu originalnog autorskog programa, kao i multi blog sa najsvežijim informacijama o svim aspektima današnje urbane kulture.



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..