ltdfm-nsU petak 08. juna 2012. godine, sa početkom u 22h, u klubu „Perfect Kaos“, Bulevar Oslobođenja 88, održaće se prvi novosadski koncert u organizaciji LTDFM Music-a. Na koncertu će nastupiti izvođači koji predstavljaju deo LTDFM Music tima: Zhozi Zho, Smoke Mardeljano, Coa (DNK) i Sale RDZ (Sick Touch). Za DJ podršku biće zadužen Papa Zho.

Zhozi Zho, Smoke Mardeljano i Coa (DNK) predstavljali su Srbiju u finalu regionalnog Red Bull MC Battle-a u Sarajevu. Coa (DNK) je na takmičenju koje je organizovano u Domu omladine Beograda, na kojem su se birali finalisti regionalnog Red Bull MC Battle-a, odneo titulu najboljeg srpskog freestyle MC-ja, dok je na regionalnom finalu bio drugoplasirani. Trenutno radi na svom EP-ju za LTDFM Music, a učestvovao je na projektu DJ Silent - Pakao Na Zemlji Mixtape 2012 (LTDFM Music), pesmom „Funky“. Smoke Mardeljano EP 2012 je još jedno ovogodišnje izdanje LTDFM Music-a, dok se singl „Spreman“ (Zhozi Zho) našao na prošlogodišnjem izdanju EP LTDFM Music 2011. U pripremi je i novi singl Saleta RDZ-a, jednog od najboljih beogradskih freestyle MC-jeva.

Stvaranje nezavisne hip hop etikete LTDFM Music (Live To Die For My Music), imalo je za cilj da sjedini što više artista, producenata, bendova, muzičara raznih profila, multimedijalnih umetnika i ljubitelja hip hop kulture, kako bi ovu kulturu održali i proširili.
Pored izdavačke delatnosti, u okviru LTDFM Music-a postoji specijalizovan tim ljudi koji se bavi audio i video produkcijom, kao i event tim koji je zadužen za organizovanje događaja.

Rad LTDFM Music-a možete pratiti preko:
http://www.facebook.com/ltdfmmusic
http://www.facebook.com/groups/152230459439/
http://soundcloud.com/ltdfmmusic
http://www.youtube.com/user/LtdfmMusic

LTDFM Music sa ponosom predstavlja:
LTDFM Music koncert u Novom Sadu
Petak 08. jun 2012.  od 22h
„Perfect Kaos“, Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad

Nastupaju:
Zhozi Zho
Smoke Mardeljano
Coa (DNK)
Sale RDZ (Sick Touch)

DJ podrška je Papa Zho.

Cena karte na ulazu je 200 din.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..