krugKao što Njujork ima MeatPacking distrikt, tako je i Beograd u SavaMali sinoć dobio novi centar dešavanja. Pored KC Grad, Mikser zgrade, kluba Mladost, raznih galerija i prodavnice skejt opreme - u samom centru zbivanja otvario se KRUG.

Krug je i bar, laundž, galerija, mesto gde može da se svira i nastupa, klub sa baštom koja gleda na reku i poneki voz koji prolazi. Kreiran da zadovolji potrebe modernih mladih, ali i poslovnih ljudi od lakog popodneva u 14h otvara svoja vrata- pa do kasnih noćnih sati jer se kako noć pada nad grad - KRUG pretvara u moćan klub koji radi svaki dan nudeći najbolje od beogradske klabing kulture.

Preko dana zgodan za susrete, mitinge, ali i kuliranje pored Save - KRUG ima obezbeđen WI-FI, najrazličitija pića, tzv "finger food" i pride obaveznu dozu vitamina.

Na trodnevnom otvaranju za muziku će biti odgovorna uigrana ekipa poznata po nezaboravnim zabavama u MINT-u koje su obeležile zimsku sezonu - Mkdsl, Goran Kovačević Zmija, Sale Groovyman Radosavljević, Sale Fuckin' Blue, Me-High-Low.

U nedelju 27. maja u 20h - KRUG otvara i svoj izložbeni prostor predstavljanjem radova fotografa pod nazivom YOUNG BLOOD u organizaciji MS Click.

Tokom trajanja MIKSER-a - od 28. do 1. juna svaki dan od 11h do 21h posetioci će moći da prate razne manifestacije, a svake večeri po završetku oficijelnog dela programa - od 21h - KRUG se presvlači u klub gde će domaćini večeri biti Nemanja Vanović (ponedeljak 28.05), ŠIK & ŠIZ veče DJ Fanatika - modnog entuzijaste iz Novog Sada sa drugarima (utorak, 29.05), Banda Panda (sreda 30.05).

U četvrtak 31.maja po otkrivanju naslovnice najnovijeg jubilarnog FAAR-a žurka se seli u KRUG gde će goste dočekati Prema i Nenad Radujević, lično pod svojim disk džokej imenom DJ Ned.

U petak, prvog dana juna meseca je veče pod nazivom KROOG - LOODOVANJE VOL.1 - muziku puštaju MKDSL, LunaLu i prijatelji, a već sledećeg dana je  "Saturday Night (F)Ever" za DJ pultom su Sale GROOVYMAN Radosavljević i Ike.

Nedelja predstavlja posebnu poslasticu s obzirom da je u KRUG-u vreme za "Poljupce u bioskopskom mraku". Svake nedelje će biti prikazivani filmski klasici. Ciklus počinje epom GODFATHER tačno u 20h. Posle projekcije sledi tematski party uz muziku MeHighLow.

Prvi live act i koncert je zakazan za 6. jun u pitanju je INFINITY u KRUGU Live.
I za kraj - iz Kruga poručuju da "Šta se desi u Krugu, ostaje u krugu".
Biće ovo dugo vruće leto u Braće Krsmanović 8.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..