IMG_6314Grupa The Bite postoji od 2002 godine. Do sada su objavili EP "Make you mine", na kojem se nalazi pesma "The Bite". Bend je nedavno pobedio na Majskoj gitarijadi u Požarevcu i vrlo je koncertno aktivan. Beogradska petorka izbacila je danas u javnost spot za pesmu "The Bite". Većina kadrova snimana je u napuštenom podrumu na Voždovcu.

"Snimanje je bilo veoma interesantno, a za mene svakako i novo iskustvo. Ponešto sam saznala što se tiče kadrova, snimanja, glume, i nadam se da će gledaoci bar upola uživati u spotu, kao što sam ja uživala dok smo snimali spot, ali i dok smo snimali pesmu." - izjavila je Julijana Vincan, pevačica THE BITE-a.

U realizaciji spota  učestvovali su i Bratislav Vidanović kao snimatelj i režiser, i Miloš Vojnović kao glumačka podrška.

Pesma "The Bite" našla se na EP-u "Make you mine", koji možete preuzeti sa sledećeg linka: http://www.thebite.rs/music/

The Bite su veoma koncertno aktivni, te ove pobednike požarevačke 33. Majske gitarijade 2. juna možete videti u Vršcu, a 24. avgusta na drugom Šumadija festu. Grupa je nedavno izbacila i novi sajt www.thebite.rs na kojem možete poslušati i preuzeti i stare i nove pesme, pratiti dešavanja, i još mnogo toga.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..