Dragi drugari, i stari i novi, pozivamo vas da dodjete 24.o5.2012. u klub Ladju, prvi splav sa Brankovog mosta na obali NBGD-a sa desne strane ( za one koji ne znaju gde je), na karaoke live...Dodjite da pevamo i sviramo svi zajedno !!!

Drugari nam novi! Mi postojimo dve godine kao bend koji za vas svira obrade domace i strane pop- rock muzike uz vase vokalno izvodjenje! :) Malo ubacimo neki svoj prizvuk, al valjda bude to ok?!  Naravno da bude!  Mada, mnogo bitniji momenat u svemu je taj sto smo mi tamo zbog vas, gde pevate do mile volje! Ko zna da svira neki od instrumenata, zasvira zajedno sa nama i sve tako radi luuuuuudog provoda! Vremenom cemo praviti i veceri sa raznim tematikama, propracene naravno karaokama!

Deadline band ima i svoju stranicu na ovom mestu zabave zvanom facebook, gde vi saljete predloge vasih pesama, koje zelite nekada da zapevate, a mi za vas iste vremenom skidamo i stavljamo u repertoar!


Ma ima da sviramo i pevamo do rane zore! :) Pa se gledamo u cetvrtak! :) A do tada, naostrite i nastimujte vase glasne zice! :)

Cena ulaznice je 100 RSD...

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..