Urban_Bug_remix_contest_1Burn Audio Tool i Exit Fest u saradnji sa regionalnim muzičkim magazinom Urban Bug, lansirali su regionalni konkurs za najbolji remiks! Zainteresovani producenti iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske i Rumunije treba da remiksuju pesmu Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića Give it Up. Semlovi za remiks dostupni su putem linka urbanbug.net/burn-studios/remix

Da biste se prijavili, potrebno je da se registrujete na burn-studios.com i pošaljete tačno korisničko ime na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U istom mailu pošaljite i link za pesmu koju ćete postaviti na Burn Audio Tool platformu ili na Soundcloud.

Najbolji remiks iz svake zemlje biće objavljen na Urban Bug kompilaciji koja će se besplatno deliti na Exitu, a remikseri će i nastupiti na festivalu, na Urban Bug stejdžu.

Konkurs traje do 10. juna 2012, a pobednici će biti proglašeni 18. juna 2012. Pobedničke trake će izabrati žiri u sastavu Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz Burn DJ Teama, Miloš Ignjatović ispred Exit festivala, Dušan Kuzmanov iz časopisa Urban Bug, a računaće se i broj lajkova na Facebook stranici Urban Bug stage (facebook.com/urbanbugstage)

Više informacija na: urbanbug.net/burn-studios/remix

You Tube & Facebook


<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..