Green-Love-i-BecksperienceBeck'sperience i GREEN LOVE sa ponosom predstavljaju vrhunske DJ-eve, Umeka i Belteka, koji će nastupiti u Novom Sadu, u subotu, 19.05.2012. godine u Maloj sali Spensa!  Zbog vrednosti koje podržavaju Beck’sperience i Green Love festival, nije slučajno da vrhunska imena poput Umeka i Belteka odlučuju da nastupe baš na ovakvim događajima.

Beck’s uvek prepoznaje dobru energiju, jak beat i pruža beskompromisan provod na najboljim muzičkim događajima kao što je Beck’sperience koji već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Beck’sperience je tokom proteklih godina obradovao mnoge imenima kao što su Sven Väth, Laurent Garnier, Tiga, Eric Prydz. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok je jedanaesti Beck’sperience doveo DJ-a kog je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a. Iz godine u godinu, uzbuđenje, autentičnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

“Green Love“ jedan je od projekata organizacije Respect DJ’s i već tradicionalni događaj koji okuplja svake godine preko 4.000 ljudi. Već treću godinu postoji sa ciljem da promoviše zaštitu životne sredine i utiče na ekološku svest mladih, kombinacijom ekološke edukacije i promocije novih muzičkih dostignuća i spada u jedne od najpopularnijih događaja u Novom Sadu. Prethodnih godina, hiljade mladih ljudi je uživalo u nastupima popularnih DJ-eva, o kojima se još uvek priča.

Prema rečima DJ Umek-a zadovoljstvo je nastupati pred srpskom publikom, što potvrđuje i sama numera pod imenom ''Novi Sad'' koju će izvesti u subotu, a posvećena je domaćoj publici! Uroš Umek, poznatiji kao DJ Umek, danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su ''Virgin'', Renaissance'' i dr. Postao je rezident u klubu „Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika Carl-a Cox-a. Početkom 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom ''1605''.

Martin Bjelić, poznatiji kao DJ Beltek, u takmičarskom svetu elektronske muzičke produkcije probio se među vodećim svetskim DJ-evima sa svojim tech, house, prog audio hibridom! Još 2007. godine sa svojim hitom „Copacabana", Beltek osvaja publiku i Pete-a Tong-a, pobedivši na njegovom „Fast Trax“ producentskom takmičenju. Uraganskim tempom u sledećih nekoliko godina, DJ Beltek publici je predstavio numere poput, njegovog svetski br. 1 tehno hita 'Back In The Race' što je remix singla Faithless-a 'Tweak Your Nipple', numere 'Kenta' snimljene za Tiesto-ovu produkcijsku kuću ili hita ‘In Search of Sunrise 7 – Asia’!

Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: blagajna SPENS-a, GIGSTIX store i Pariski Magazin u Novom Sadu, biletarnica Beogradske Arene, TC Ušće i  Dom Omladine u Beogradu, kao i online, putem web sajta www.gigstix.com

Dobro se pripremite, jer Beck’sperience samo što nije!




<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..