koma_promoNovosadski instrumentalni sastav Koma snimio je spot za još jednu pesmu sa albuma “Made of Nothing“. U pitanju je numera „The Last Star“. Spot su premijerno mogli da vide predstavnici medija pred nastup Kome u klubu Fest u Zemunu 26. aprila. Televizijska premijera biće u emisiji „Gruvanje“ 13. maja. Emisija se emituje u terminu od 23h na kanalu 1. RTV-a.

Spot će biti prikazan i na novosadskoj promociji albuma u CK13 19. maja.

Grupa KOMA osnovana je u Novom Sadu 2009. godine. “Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU -  impresiju ili događaj iz života.”

Grupu su osnovali Ćomi i Savara, (eks Ritam nereda).“U toku rada na kompozicijama i na svom odnosu prema muzici, došli smo do trenutka kada smo shvatili da ovaj koncept zahteva puniji zvuk koji će doneti treći član benda. Stigla je Saska i grupa tada dobija ime KOMA.“ Nakon nekoliko meseci poliranja pesama, KOMA je bila spremna za studio, i u martu 2010. godine, u studiju 1 RTVNS, na živom sešnu, zabeleženo je osam demo SLIKA pod zajedničkim nazivom LIVE IN KOMA.

Ćomi, Saška i Savara su tokom leta 2010. godine nastupili na festivalima Exit i NišVille, kao i na Gitarijadi Ratkovo. Prošle jeseni završili su rad na još deset pesama i predstavili ih na samostalnoj svirci u klubu „Roadies“ (Novi Sad). Posle šest meseci redovnih proba, počeli su snimanje u novosadskom studiju „Alpha“. Snimanje i miksovanje albuma trajalo je od maja do septembra 2011. godine i pred vama je rezultat tog vrednog rada: „Made Of  Nothing“, album koji se sastoji od 14 kompozicija. Uživajte!

Koma su:
Mića Krajnović - Ćomi (gitara)
Aleksandar Savić - Savara (bubanj)
Aleksandra Vukošić - Saška (bas gitara)

Website: http://www.komamusic.com/
Facebook: http://www.facebook.com/komaband
Youtube: http://www.youtube.com/user/komabandns
Ceo album – plejlista: http://www.youtube.com/playlist?list=PLA4D4E64020C1FB98
Twitter: http://twitter.com/komaband


Značajniji nastupi: “EXIT” 2010. godine i “Nisville” 2010. godine.

Besplatan download: (od 01. decembra 2011. do 15. marta 2012., preuzeto 837 puta)
http://nocturnemagazine.net/preuzimanje


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..