Pozivamo vas da se pridružite akciji recikliranja Beck’s ambalaže u subotu, 12. maja, na gradskoj plaži Štrand u Novom Sadu, gde će biti realizovan jedan od veoma značajnih aspekata projekta Beck'sperience i Green Love festivala - događaj koji za cilj ima promovisanje i podizanje nivoa ekološke svesti i očuvanje životne sredine.      

Program manifestacije podrazumeva realizaciju besplatne radionice za sve posetioce na gradskoj plaži Štrand. Radionica je edukativno - kreativnog karaktera, mnogi posetioci ove manifestacije će biti obradovani vrednim i zanimljivim nagradama.

Uz sjajnu atmosferu i neprestano uživanje u dobroj muzici, program će početi u 17 časova, dok će okupljeni učesnici i volonteri već od 17.30h početi da prave ”Beck’s spomenik prirodi” od prikupljene Beck’s ambalaže. Pored ove zabavne akcije, biće organizovane kreativne radionice na kojima će se praviti i drugi proizvodi od reciklažnog materijala, kao što su novčanici, broševi, nakit… kako bi se javnosti poslala poruka o značaju očuvanja prirode. 

Svako ko donese 10 praznih Beck’s flaša ili limenki dobija ulaznicu za Beck’sperience koji će se održati 19. maja u Novom Sadu, a na kome nastupaju velike zvezde Umek i Beltek. Prazna ambalaža Beck’s-a koja će se sakupljati na ovom događaju doneće posetiocima i druge nagrade kao što su ECO cegeri i rančevi sa idejom da se smanji upotreba plastičnih kesa. Takođe, organizator ove manifestacije, Green Love festival, će neke od posetilaca koji popune anketu o ekološkoj informisati nagraditi ulaznicama za Beck’sperience, majicama ili DVD-jevima.

Beck’s podržava odgovorno ponašanje i podizanje ekološke svesti kroz projekte kao što je Green Love i na ovaj način nastoji da promoviše očuvanje životne sredine i podigne ekološku svest ljudi, kao i da ih kroz zabavu edukuje i podstakne na odgovorno ponašanje prema prirodi.

Pozivamo vas na ovaj tematski događaj koji će biti idealna uvertira za predstojeće gostovanje poznatih DJ-eva Umeka i Belteka na Beck’sperience-u i Green Love festivalu, koji se održava u maloj sali Spensa, 19. maja.

Dobro se pripremite, jer Beck’sperience samo što nije!


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..