belgrade_callingUlaznice za Belgrade Calling, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 29. juna, od danas su u direktnoj prodaji širom Srbije i regiona, ali i bilo gde u svetu putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com.

U zemljama regiona Jugoistočne Evrope, odakle se prema prvim reakcijama očekuje značajan broj posetilaca, ulaznice se prodaju u ekspoziturama Eventima i brojnih drugih partnerskih mreža. U prodaji su jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice, a svima koji žele da kupe ulaznice za više dana, omogućena je akcija u kojoj se trenutno dobija mesto u Fan Pitu za drugi dan, 28. juna!

Cena ulaznice za prvi dan, 27. juna, kada će nastupiti popularna britanska pevačica Jessie J, elektronske legende Orbital, mladi pevač i reper Example, najuticajniji hip-hop bend svih vremena Public Enemy, domaćini festivala S.A.R.S. i još bend iznenađenja, trenutno koštaju 3490 dinara.


Cene ulaznica za drugi dan, 28. juna, kada će nastupiti rok i metal ikona Ozzy Osbourne zajedno sa majstorima kao što su Slash, Zakk Wylde i Geezer Butler, uz velikane rokenrola The Cult, bajkere iz Black Label Society, gotske rokere iz grupe Paradise Lost, norveške metalce Satyricon i makedonski Sanatorium, ostale su nepromenjene: 2990 za sektor P2, 3990 za P1 i 4500 za Fan Pit.


Za treći dan, 29. juna, kada će na Ušću pevati Mike Patton i Faith No More, Johhny Rotten i kultni bend Public Image Ltd, harizmatični Andrew Eldritch i The Sisters of Mercy, Justin Hawkins i atraktivni rokeri The Darkness, te najtraženiji britanski mladi bend The Horrors i povratnici Ugly Kid Joe, cena jedinstvene ulaznice je 3990 dinara.


PAKETI NA AKCIJI!


Do isteka ograničenog broja na trenutnoj akciji, kupci dvodnevnih ulaznica za drugi i treći dan, u paketu dobijaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna i jedinstvenu ulaznicu za 29. jun, i to po ceni od samo 5990 dinara!

Svima koji već imaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna, dovoljno je da na prodajnom mestu gde su je i kupili, doplate svega 1490 dinara i tako dobiju dvodnevnu ulaznicu, uz koju će svakako i ostati u Fan Pitu. Slično je i za vlasnike ulaznica za sektor P1, kojima je dovoljno da doplate 2490 dinara, odnosno 3000 dinara ako imaju ulaznicu za 28. jun u sektoru P2. Na taj način se, dok je u toku trenutna akcija, pored značajnog popusta za 29. jun, automatski prebacuju u Fan Pit za 28. jun!

Kad su trodnevne ulaznice u pitanju, njihova jedinstvena cena je 7990 dinara, a na trenutnoj akciji do isteka ograničenog broja mesta, takođe se dobija Fan Pit za 28. jun. Vlasnicima ulaznica za taj dan takođe se omogućuje doplata u odnosu na sektor za koji imaju ulaznicu: još 3490 dinara za vlasnike Fan Pit ulaznice, odnosno 4490 i 5000 dinara za P1 i P2 ulaznice.

REGIONALNA PRODAJA

Pored pomenutih sajtova, ulaznice se direktno prodaju u Beogradu (Bilet centar, Ušće SC, Beogradska arena, Dom sindikata, Eventim na Topličinom vencu...), Novom Sadu (Pariski magazin, Bazaar...) i širom Srbije putem lanaca knjižara Vulkan i Delfi-Laguna, benzinskih pumpi Elp i brojnih drugih mesta. U regionu ulaznice se fizički mogu kupiti u Hrvatskoj (lanci Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop...), Sloveniji (poslovnice Pošta Slovenije...), BiH (agencije MG Travel Banja Luka, Kompas Sarajevo...), Makedoniji (Jugoton...) i Crnoj Gori (poslovnice Montenegro Tourist Service).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..