m1Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da koncert na Ušću, 8. maja bude pravi događaj za sve ljubitelje Metallice a i tvrđeg metal zvuka koji će doneti bendovi Gojira i Machine Head. Već od 17h kapije će biti otvorene a od 18.30h očekuje se nastup benda Gojira. Machine Head će usijati atmosferu pred izlazak Džejmsa, Larsa, Kirka, Roberta i Gira na impozantnu scenu pred više desetina hiljada fanova.
Iza scene, biće podignuto pravo privremeno naselje za članove bendova kao i veliki broj tehničkog osoblja. Da bi sve funkcionisalo u savršenom redu, biće zaduženo preko 1000 ljudi. Članovi benda Metallica u Beograd stižu na dan koncerta I ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji. Evropsku turneju započinju dan ranije, koncertom u Pragu. Iako je turneja posvećena čuvenom  “Black albumu”, još uvek je iznenađenje koja pesma će otvoriti koncert.

I dok su pripreme za koncert na koji se kod nas čeka sa najvećim nestrpljenjem već u toku, fanove će obradovati i limitirano izdanje albuma “Beyond Magnetic” na vinilu koji će se u prodaji naći od 21. aprila. Ovo neće biti obična, crna ploča već u srebrnom izdanju sa ekskluzivnom Metallica nalepnicom. BEYOND MAGNETIC sadrži četiri uživo izvedene pesme nastale kao miks pesama sa albuma “Death Magnetic” na proslavi godišnjice u “Filmore Theatre” u San Francisku održanoj u decembru prošle godine.

BEYOND MAGNETIC sadrži pesme:
1. Hate Train
2. Just A Bullet Away
3. Hell And Back
4. Rebel Of Babylon

Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a.

Kao što je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit više nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA po sledećim cenama:
PARTER 3300 dinara,
TRIBINE SEDENJE 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..