clLegenda savremenog francuskog elektro-zvuka, producent i miks-majstor Antoine Clamaran, nastupiće u klubu Plastic 9. marta!
Poznato ime house muzike, Clamaran je širokom auditorijumu poznat po singlovima Gold i Believe, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova.
Karte u prodaji od petka, 02. marta u Bilet centru (Trg republike) i Eventim prodajnim mestima po ceni od 700 dinara.

Clamaran se na francuskoj sceni probio početkom devedesetih, kada su ga primetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM. Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurent-a Garnier-a kao rezident kultnog kluba Palace.

Narednih godina Clamaran se nametnuo kao jedno od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – nebrojeni remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sâm vrh haus imena kontinentalne Evrope.

U periodu od 2003. do 2009. Clamaran je izdao četiri albuma i kompilaciju najvećih hitova, a poslednjih godina se mahom bavi produkcijom, s tim što mu strast za miksovanjem ne jenjava, te je rezident popularnih pariskih klubova Les Bains Douches i Le Queen. 


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..