ocOrthodox Celts, najpoznatiji Kelti srpskog porekla i jedan od najzanimljivijih bendova na domaćoj sceni, nastupiće tradicionalno na Dan Svetog Patrika 17. marta, u velikoj sali SKC-a u Beogradu.  Povodom 20 godina postojanja benda, Kelti će po prvi put održati 2 koncerta u istom danu.
Ulaznice za oba koncerta će se naći u prodaji na blagajni Studentskog Kulturnog Centra Beograda i biletarnici Doma Omladine od 03. Marta 2011. Cena karte u pretprodaji za jedan koncert je 1.200, a za oba koncerta 2.000 dinara. Broj karata je ograničen.

Prvi koncert  “Orthodox Celts unplugged”, sa početkom u 18h će posetiocima pružiti potpuno drugačiji doživljaj muzike kultnog beogradskog benda. Tu inovaciju u muzičkom životu benda imaće prilike da vidi ne više od 200 ljubitelja njihovog zvuka, u jednoj za pravoslavne kelte nekarakteristično intimnoj i mirnijoj atmosferi.
Drugi koncert sa početkom od 21h je već oprobana formula dobre energične svirke, koja je i proslavila bend i zbog koje Kelti važe za veliku koncertnu atrakciju.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..